Til innhold

Cisco Engage 2018

Cisco Engage 2018

Cisco Engage 2018

7.juni var vi invitert til Ciscos årlige arrangement «Cisco Engage 2018» hvor de inviterer samarbeidspartnere og kunder til en dag med faglig innhold, oppdateringer og innblikk i fokus for tiden fremover. Dagen inneholdt en spennende agenda med en kombinasjon av foredrag, tekniske deep dives, siste nytt, partnerstands og middag med prisutdelinger.

Under årets prisutdeling dro vi i land 3 priser vi er stolte over å få:

Årets Enterpriserpartner:
Telenor Inpli er kåret til årets Enterprisepartner for FY18. Enterprise er Cisco´s storkundesegment innen privat sektor. Dette dekker de 37 største private selskapene i Norge. Telenor Inpli får prisen ikke bare fordi de er Cisco´s største partner innen dette segmentet, men har også den største veksten. Den viktigste grunnen til dette er Telenor Inplis suksess med å bygge industrispesifikke løsninger som hjelper deres kunder i sin digitaliseringsprosess. Dere kaller dette «den Digitale grunnmuren». Gratulerer.

Årets sikkerhetspartner:

  • Fokus på sikkerhet i hele organisasjonen
  • Vekst år-etter-år
  • Bygger en modell for fremtidens sikkerhetsleveranser

Årets datacenterpartner:
Prisen ble gitt på bakgrunn av prosentvis vekst innen Datacenter switching og Compute, samt det engasjement og satsning som Telenor Inpli har gjort på Cisco Datasenter løsninger i løpet av året. Spesielt har Telenor Inpli hatt et høyt fokus og suksess på salg av Cisco’s hyperkonvergerte løsning, HyperFlex, hvor Telenor Inpli har stått for nærmere halve omsetningen til Cisco alene. På Cisco’s software definerte nettverksløsning ACI har Telenor Inpli også hatt flere store og komplekse leveranser som vitner om bred kompetanse og innsikt i Cisco Datasenterløsninger. Den prosentvise veksten er ikke minst imponerende med utgangspunkt i Telenor Inpli’s allerede høye omsetning over en årrekke.

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00