Til innhold

Cisco Partner Day 2017

Cisco Partner Day 2017

Cisco Partner Day 2017

Årlig partnerarrangement med faglig påfyll og prisutdeling.

Hit inviteres alle samarbeidspartnere til en dag med faglig innhold, oppdateringer samt et innblikk i tiden fremover. På årets event var det konferansier Odd Magnus Williamson som ledet alle gjennom den faglige delen på dagen og kveldens prisutdelingsmiddag som gikk av stabelen på Scandic Fornebu den 12.mai. Under kveldens sosiale arrangement ble Cisco Awards delt ut. Og i år dro vi i land hele 6 priser + pris til årets propell.

Cisco Capital Partner of the Year 2016

Denne Cisco partneren er fokusert på å tilby en helhetlig løsning til sine kunder. De forstår verdien med å integrere Cisco Capital sine finansieringsløsninger og programmer tidlig i salgsfasen og jobber tett med Cisco Capital. De har et høyt finansieringsvolum og finansieringspenetrasjon på Cisco hardware og service salg både innenfor «Commercial» og «Enterprise». Partneren har en +7% økning i deres finansieringspenetrasjon sammenlignet med fjoråret og er Cisco Capital Norges største partner.

Commercial Partner of the Year 2016

Services Partner of the Year 2016

Services dreier seg i stor grad om å ha gode modeller for hvordan vi ivaretar våre felles kunder. Årets service partner har de siste årene brukt mye tid på å revidere og fornye sin service strategi med tanke på nettopp det. Som en del av prosessen har de bygd opp ett nytt services team som har som oppgave å sikre kvalitet i alle ledd, samt optimalisere service potensialet mot kundene men også mot Cisco. Resultatet er imponerende, høy kundetilfredsstillelse og år over år over år vekst.

Architectural Excellence SP Architectures 2016

I en verden hvor vi ikke lenger bare prater om skytjenester, men det er blitt vår nye virkelighet, har denne partneren lykkes fantastisk godt. De har sammen med Cisco hatt stor økning innen området Enterprise ruting hvor målet er på en optimal og enkel måte å koble sammen bedrifter, både til vanns og til lands, over fiber og satellitt med datasentre plassert ulike steder i verden.

Enterprise Partner of the Year 2016

Enterprise er vårt segment som dekker 50 av de største kundene våre i Norge, som: Statoil, Aker og Hydro. Årets Enterprise partner har et sterkt fokus på det de kaller ”kundereisen”, og bruker mye tid på å forstå kundenes både forretningsmessige og tekniske behov. Dette har de lykkes å sette sammen i egne bransjeløsninger med stor suksess i Norge, for både kundene, dem selv og Cisco.

Architectural Excellence Security 2016

Denne Partneren har over tid bygget opp et sikkerhetskonsept hvor hele Cisco sin sikkerhets arkitektur er representert. Konseptet er tatt godt imot i markedet, og det er flere spennende prosjekter på gang. Partnere har investert tungt i sin sikkerhetssatsing – dette vises ikke minst når det er villig til å ta ut store deler av sitt konsulentapparat til trening på våre produkter. Denne partneren utfordrer Cisco på hvordan vi som selskap skal videreutvikle vår sikkerhetsportefølje, og samarbeider godt med oss på de strategiske casene, og har bidratt kraftig til den veksten som Cisco Norge har hatt på Security og vi gleder oss til fortsettelsen.

Årets propell

Denne prisen er beskrivelsen på det å ha lopper i blodet. Du klarer ikke sitte stille, det klør og du blir uvel av pessimistiske kolleger, kunder eller samarbeidspartnere. Vinneren av årets pris er selve symbolet for denne beskrivelsen. I tillegg er vedkommende høyt og lavt, og har et brennende hjerte for Collaboration og er en ambassadør for Cisco Spark. Årets propell er Arne Magnus Soland

Cisco Partner Day 2017

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00