Til innhold
Microsoft MVP Rewards 2018

Microsoft MVP Rewards 2018

Vi er stolte over å kunne gratulere Lasse Nordvik Wedø, som i Juli fikk fornyet tillit som Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

Vi gratulerer vår MVP

Microsoft MVP Rewards 2018

Vi er stolte over å kunne gratulere Lasse Nordvik Wedø, som i Juli fikk fornyet tillit som Microsoft Most Valuable Professional (MVP) i kategorien «Office Apps and Services» for fjerde gang på rad.

Denne tittelen tildeles personer som utviser en stor lidenskap for teknologien Microsoft leverer. Samtidig fungerer de som klare talerør og hjelpere for andre som trenger hjelp, eller ønsker å lære mer. MVPer har både en bred og dyp kompetanse innenfor sine fagfelt. De er også gjerne ofte å se på flere internasjonale konferanser. Enten som forelesere, eller som bidragsytere på andre områder. Mange MVPere bidrar også aktivt i utviklingen av produktene eller skriver bøker på fagområdene sine.

Tildeling av MVP tittelen er Microsoft sin måte å si «Takk!» til fremragende bidragsytere for å fremme Microsoft teknologi, enten det er ved å holde foredrag, skrive bøker, hjelpe andre gjennom ulike nettsamfunn, være aktive i sosiale medier eller bidra på andre måter.

Microsoft MVP’er utgjør et globalt fellesskap av over 3000 tekniske eksperter, og for tiden er det 25 MVP’er i Norge fordelt på ulike fagområder. Det som kjennetegner en MVP utover deres kunnskap er fremfor alt deres vilje til å hjelpe andre.

På årets Microsoft Ignite, som går av stabelen i Orlando i uke 39, vil Lasse bidra med en egen sesjon om «Direct Routing» i Teams, samt delta på stand for Microsoft i expohallen, som deltager i «ask the expert» sesjoner og blogger for Microsoft i enkelte nøkkelsesjoner de ønsker ekstra fokus på under konferansen.

Microsoft MVP Rewards 2018

Most Valuable Professional
https://mvp.microsoft.com/en-US/pages/what-it-takes-to-be-an-mvp

I Norge er det 25 aktive MVPer som alle er med og deler sin kunnskap på forskjellige arenaer. På verdensbasis er det litt i overkant av 3070.
Finn en MVP

 

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00