Til innhold

Fremtiden må bygges på en solid, digital grunnmur

Når stadig flere produkter, tjenester og prosesser digitaliseres, økes også kravene til den digitale grunnmuren. Telenor Inpli sørger for at du står støtt, er sikker og at du har den infrastrukturen som er nødvendig for å lykkes med innovasjon, nytenkning og bærekraftig verdiskapning.

Vi befinner oss i en tid preget av digitalisering. Nettverk og kommunikasjonsløsninger, lagring og enorme mengder data i kombinasjon med at de fleste av oss har en smarttelefon og en PC, har skapt et perfekt utgangspunkt for å digitalisere prosesser og tjenester. Og de fleste er enige om at fremtidig verdiskapning avhenger av vår evne til digital omstilling.

Endringene er omfattende og grunnleggende. De på virker påvirker mennesker, arbeidsprosesser og kundegrensesnitt – uavhengig av om det er innbyggerne eller aksjonærene, organisasjoner eller virksomheter, som skal nyte godt av forbedringer.

Nye, spennende digitale løsninger forutsetter en solid digital grunnmur og en sikker og automatisert infrastruktur. Det er denne som avgjør hvor godt du lykkes med å forenkle, fornye og forbedre tjenester og tilbud til kunder, ansatte eller innbyggere.

Telenor Inpli tar ansvar for hele løsningen. Vi sørger for at du har sikre linjer mot utlandet, til Internett og mellom alle virksomhetens lokasjoner. Nettverket ditt kan være både trådbundet og trådløst – og legger til rette for at ressurser, teknologi og mennesker snakker sammen, uavhengig av hvor de er.  Hver virksomhet og organisasjon har egne behov for konfigurering av nettet, integrasjoner og tjenester.

 • Kundebehov

  Prosessen starter med at vi kartlegger dine behov i dialog med deg. Basert på vår erfaring, kompetanse og teknisk ekspertise finner vi løsningen som passer for deg og din virksomhet.

 • Rådgivning

  Hos oss finner du dyktige fagfolk som har lang erfaring fra IT-bransjen.  Vi samarbeider med markedsledende leverandører i bransjen og er derfor konkurransedyktige på innovative løsninger.

 • Design, arkitektur og leveransemodell

  Ikke bare mestrer vi ikke dagens og fremtidens krevende forretningsmiljø, vi forstår det og har vært med på å etablere den grunnmuren som vi bygger morgendagens kundeopplevelser på. Vi designer løsning og anbefaler arkitektur basert på virksomhetens behov.  Leveransemodell kan være skybasert, hybrid eller on-premise.

 • Integrasjon

  Vi kjenner bransjen og markedet. Vi ser mulighetene og realiserer potensialet. Sammen med deg, leverandørene og partnerne. Vi sørger for verdiskapning gjennom smartere bruk av teknologi, mer effektive prosesser, høy sikkerhet og ved å alltid å se rundt neste sving i jakten på det beste svaret på dine utfordringer. Vi jobber kundenært med innovasjon og sørger for nødvendige integrasjoner for løsninger og tjenester.

Avinor

Avinor

Digital grunnmur for norsk luftfart

Les saken her
Bertel O Steen

Bertel O. Steen

Bygger sikker digital motorvei for Bertel O. Steen

Les saken her

Når forretningskritiske tjenester og enheter integreres i nettet, sensitive data digitaliseres og de ansatte jobber fra hvor som helst, øker også sårbarheten og behovet for sikkerhet, innsikt og kontroll. Da blir en intelligent og sikker digital grunnmur er avgjørende.

Målet er å stoppe et angrep så tidlig som mulig, før det gjør skade. Avansert teknologi, kunstig intelligens og lang erfaring er med på å oppdage angrepsforsøk tidlig. Programmer og tjenester i kombinasjon med adgangskontroll og rettighetsadministrasjon beskytter data og verdier. De legger til rette for sømløst samspill og kunnskapsdeling og sørger for at ressurser, teknologi og mennesker snakker sammen, uten å måtte bekymre seg for sikkerheten.