Til innhold

Hva kan vi hjelpe deg med?

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00

Slik kommer du enkelt i kontakt med oss

Kontaktskjema

Kontakt oss

Ønsker du å booke en demo, bestille konsulentoppdrag, sende en prisforespørsel, bestille utstyr eller annet?

Fyll ut skjema

Eksisterende kunder

Som eksisterende kunde kan du logge inn i vår kundeportal. Her finner du oppdatert informasjon om kundeforholdet, du kan følge behandling av saker, se fakturainformasjon, få tilgang til statistikk og mye mer.

Utvidet support

Har du ønske eller behov for utvidet support tilbyr vi også 24/7/365 tjeneste. Dette gjøres etter nærmere avtale med oss. Send en e-post til sales@telenorinpli.no hvis dette er av interesse.

Våre kontorer

Kontakt oss gjerne på våre ulike lokalkontorer

Oslo

Vårt hovedkontor er samlokalisert med Telenor bedrift på Fornebu. Kontoret betjener private og offentlige kunder til hele Østlandsområdet men har også kunder spredt utover hele landet. Administrasjonen er lokalisert på Fornebu.

23 03 59 00

Snarøyveien 30
1331 Fornebu

Stavanger

Telenor Inpli Stavanger er et ungt dynamisk miljø i vekst, som jobber med mange spennende kunder - blant annet innen olje & gass sektoren. Vi har et proaktivt salgsapparat, og et dyktig team av konsulenter som jobber for våre kunder både på land, og offshore.

23 03 59 00

Badehusgata 37
4014 Stavanger

Bergen

Bergenskontoret er nå samlokalisert med Telenor på Krogstad. Vi består av et meget kompetent salgsteam som har kunder spredt utover hele regionen, både offentlige og private. Vi har en meget dyktig konsulentavdeling som bistår våre kunder.

23 03 59 00

Ytrebygdsvegen 215
5258 Blomsterdalen

Ålesund

På regionskontoret i Ålesund sitter det tekniske konsulenter med høy kompetanse og en egen salgsavdeling med erfarne rådgivere. Vi holder til i Breivika ved Moa. Kontoret betjener private og offentlige kunder i Møre og Romsdal.

23 03 59 00

Smibakken 3
6018 Ålesund

Trondheim

Telenor Inpli Trondheim er vårt eldste og største regionskontor. Vi har topp kompetente konsulenter innenfor alle de tjenestene vi leverer og har nettopp flyttet inn i moderne lokaler på Grilstad Marina. Her har vi byens mest avanserte løsninger for videokonferanse i tillegg til at vi kan demonstrere løsningene vi leverer.

23 03 59 00

Skonnertveien 8-10
7053 Ranheim