Til innhold
Karriere

Karriere og tett på ansatte

Bli med på eventyret innen teknologi og digitalisering!

Karriere

Ønsker du å bli en del av et pulserende, innovativt og godt teknisk fagmiljø, med lang erfaring og solid kompetanse. Da bør du søke jobb hos oss.

Vi er stadig på jakt etter nye talenter – er du et av dem?
Vi er stadig på jakt etter flere dyktige medarbeidere og vi ønsker å møte fremtiden med dyktige ansatte. Det finnes rett som det er spennende muligheter enten du ønsker å jobbe med sikkerhet, nettverk, salg, økonomi, prosjektledelse, customer management, produkt eller i teknisk avdeling. Hos oss fokuserer vi på kompetansebygging, og vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og konkurransedyktige betingelser. Vi har et uformelt, engasjert og inspirerende arbeidsmiljø med korte beslutningsveier.

Ledige stillinger - Vil DU bli en av oss?

Det er spennende tider for teknologisk utvikling, og vi opplever stor etterspørsel etter våre løsninger, tjenester og kompetanse. Ønsker du å bli en del av et godt teknisk fagmiljø med lang erfaring og solid kompetanse, se her

Sjekk ut våre spennende ledige stillinger:

Teamleder Cloud Production

Teamleder Cloud Production

Vi jakter på en Teamleder Cloud Production
Kan det være DEG? Spennende arbeidsoppgaver, lederansvar og utviklingspotensial i et dynamisk selskap med nordisk ansvarsområde.

Les mer og søk her: https://bit.ly/2y8WuO4

Arkitekt

Arkitekt/rådgiver på Nettverk og Sikkerhet i Bergen

Spennende mulighet! – Vi trenger en arkitekt/rådgiver på Nettverk og sikkerhet. Er DU strategisk og proaktiv og har en brennende interesse for teknologisk innovasjon? Da anbefaler vi deg å lese mer om den unike muligheten.

Les mer her: https://bit.ly/2sYUPWx

Globalt cyberangrep mot nettverksinfrastruktur. Hva gjør vi hos Telenor Inpli?

Soc Analyst

Brenner du for IT-sikkerhet så trenger vi deg!  Vi har økende etterspørsel på sikkerhetstjenester og trenger å styrke vårt dyktige team. Ønsker du å jobbe med høyt kvalifiserte kolleger og spennende kunder?

Les mer og søk her: https://bit.ly/2trTtCU

Portfolio Manager

Vi søker en kreativ og engasjert Portfolio Manager med sterk driv til vårt nordiske team. I rollen som Portfolio Manager vil du jobbe med utviklingen av attraktive og kommersielle tjenester for hele den nordiske mobilityporteføljen som inkluderer produkter og tjenester innenfor nettverk og datasenter.

Les mer og stillingen og søk her: https://bit.ly/2I9P6BP

Å jobbe hos oss – tett på de ansatte
Våre medarbeidere er selskapets viktigste ressurs, og vi skal være en inspirerende arbeidsplass som investerer i de ansattes kompetanse og utvikling. De ansatte brenner for digitalisering og er med på å realisere kundenes potensiale for å skape endring, vekst og en virksomhet som er forberedt på fremtiden. Vi skal alle se muligheter i teknologien og være nysgjerrige, oppdaterte og løsningsorienterte. Vi vil hele tiden jobbe fremtidsrettet.

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00