Til innhold
Karriere

Karriere og tett på ansatte

Bli med på eventyret innen teknologi og digitalisering!

Karriere

Ønsker du å bli en del av et pulserende, innovativt og godt teknisk fagmiljø, med lang erfaring og solid kompetanse. Da bør du søke jobb hos oss.

Vi er stadig på jakt etter nye talenter – er du et av dem?
Vi er stadig på jakt etter flere dyktige medarbeidere og vi ønsker å møte fremtiden med dyktige ansatte. Det finnes rett som det er spennende muligheter enten du ønsker å jobbe med sikkerhet, nettverk, salg, økonomi, prosjektledelse, customer management, produkt eller i teknisk avdeling. Hos oss fokuserer vi på kompetansebygging, og vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og konkurransedyktige betingelser. Vi har et uformelt, engasjert og inspirerende arbeidsmiljø med korte beslutningsveier.

Ledige stillinger - Vil DU bli en av oss?

Det er spennende tider for teknologisk utvikling, og vi opplever stor etterspørsel etter våre løsninger, tjenester og kompetanse. Ønsker du å bli en del av et godt teknisk fagmiljø med lang erfaring og solid kompetanse, se her

Sjekk ut våre spennende ledige stillinger:

Arkitekt

Arkitekt/Rådgiver Nettverk og Sikkerhet

Spennende mulighet! Vi kan tilby deg store muligheter for faglig og personlig utvikling i et av Nordens sterkeste fagmiljøer innen nettverk og sikkerhet.

Les mer og søk på stillingen her

Å jobbe hos oss – tett på de ansatte
Våre medarbeidere er selskapets viktigste ressurs, og vi skal være en inspirerende arbeidsplass som investerer i de ansattes kompetanse og utvikling. De ansatte brenner for digitalisering og er med på å realisere kundenes potensiale for å skape endring, vekst og en virksomhet som er forberedt på fremtiden. Vi skal alle se muligheter i teknologien og være nysgjerrige, oppdaterte og løsningsorienterte. Vi vil hele tiden jobbe fremtidsrettet.

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00