Til innhold

Om Telenor Inpli

Vi er her for deg

Telenor Inpli bygger den digitale grunnmuren du trenger for å digitalisere, innovere og skape nye forretningsmuligheter. Som en ledende skandinavisk leverandør av løsninger innen nettverk og sikkerhet, ­­leverer vi virksomhetskritisk it-infrastruktur til sentrale samfunnsaktører og bidrar til utvikling av viktige samfunnsfunksjoner.  

Telenor Inpli er et resultat av at norske Datametrix, svenske Network Services og Daxcom har blitt til ett felles brand. I Telenor Inpli jobber det 450 høyt kvalifiserte medarbeidere fordelt på kontorer i Malmø, Gøteborg, Stockholm, Oslo, Bergen, Ålesund, Stavanger og Trondheim.

Sikre veivalg

Vi har vært med på å etablere den digitale grunnmuren som det moderne samfunnet i Norge og Sverige er bygget på. For selv om navnet er nytt, er røttene lange og erfaringen stor. Datametrix ble etablert allerede i 1982, mens Network Services ble etablert i 2001. Siden har begge selskapene vært ledende innen nettverk og sikkerhet i sine markeder.

Denne erfaringen kombinert med dyptgående innsikt i teknologier, teknologiske trender og samfunnstrender gjør at vi mestrer dagens og fremtidens krevende forretningsmiljø. Vi forstår det og kan bistå våre kunder med å foreta sikre veivalg.

Veivalg for i dag og for fremtiden.

Utvikling og innovasjon

Vi har blikket rettet mot fremtiden.

Men skal man mestre utvikling og innovasjon er kompetanse, innsikt og erfaring avgjørende. I mer enn 30 år har selskapene som utgjør Telenor Inpli ligget i forkant av utviklingen og bistått kunder gjennom flere teknologiskifter.

Nå når kreftene av to selskap forenes, samtidig som tilhørigheten til og samarbeidet med Telenor tydeliggjøres og styrkes, blir slagkraften og markedsposisjonen sterkere enn noensinne.

 

Verdiskapning for våre kunder

Dette resulterer i at vi leverer verdiskapning til våre kunder. Gjennom smartere bruk av teknologi, mer effektive prosesser og ved å alltid å se rundt neste sving i jakten på den beste løsningen på dine utfordringer.

Telenor Inplis fundament ligger i sterk kompetanse på sikkerhet, infrastruktur og nettverksløsninger, og vi skal kjennetegnes som en smidig, løsningsorientert og strategisk partner. Vi skal være din rådgiver – og med oss på laget vil du få helhetlige løsninger som har fokus på hele virksomhetsarkitekturen.

Nettverk og sikkerhet

Telenor Inpli leverer tjenester innenfor to kjernekompetanseområder:

Kommunikasjon

I tillegg til kjerneområdene leverer vi også samhandlingsløsninger til våre kunder. Gjerne i tett samarbeid og komplettert med Telenors løsninger.

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00