Til innhold
2meet virtuelt møterom

2meet virtuelt møterom

Lett å være tilgjengelig med en god digital møteplass

Lett å være tilgjengelig med en god virtuell møteplass
Vi er mer på farten enn noen gang, vi jobber sammen på kryss av ulike lokasjoner og det florerer av forskjellige enheter og nettlesere. 2meet kobler oss sammen og lar oss samhandle på tvers av kanaler, enheter og eksisterende løsninger på en enkel måte.

Hvorfor velge 2meet?
En enkel og intuitiv løsning hvor du kan benytte en eksisterende videokonferanseløsning, PC, Mac, smarttelefon, nettbrett eller vanlig telefon for å koble deg opp i et møte. Du kan avholde møter og delta på møter fra hvor som helst når som helst. Bli mer tilgjengelig med dine egne virtuelle møterom.

2meet virtuelt møterom

Fordeler med 2meet

  • – Skybasert
  • – Jobbe på farten
  • – Alle ser hverandre
  • – Dele dokumenter
  • – Dele skjerm
  • – Kostnadsbesparende
  • – Rask og enkel implementering
  • – Fast pris, fri bruk
  • – Et grensesnitt for all møtevirksomhet
Kommunikasjon

Ønsker du å vite mer om alle fordelene med å ha digitalt møterom som en tjeneste?

Klikk her

Funksjoner i 2meet

Så enkelt og fleksibelt kan du holde møter i skyen!

Vi er mer på farten enn noen gang, vi jobber sammen på kryss av ulike lokasjoner og det florerer av forskjellige enheter og nettlesere. Uavhengig av alt dette ønsker vi å møtes i en felles arena. Et felles møterom som passer like godt for alle ulikhetene. Det er ikke lenger mulig å kun møtes i fysisk form, og vi tyr oftere og oftere til digitale løsninger. Her setter vi enkelhet og fleksibilitet i førersetet og ønsker oss en brukervennlig løsning som alle får til å virke. Selvsagt forventer vi at alle kan samhandle via selvvalgt medium fra hvor enn de måtte befinne seg. Et digitalt møterom som øker produktiviteten og forenkler kommunikasjonen på tvers av alle barrierer. Vi må kunne dele presentasjoner, skjerm og dokumenter på en enkel måte og vi ønsker å se de andre møtedeltakerne. Arbeidsflyten må være effektiviserende og tidsbesparende. Dette stiller et enkelhetskrav til skyløsningen.

Alle er velkomne

Alle er velkomne til å møtes i skyen. Uavhengig av om du bruker videokonferanse, en PC-klient eller kun har tilgang til en nettleser, alle kan delta. Dette betyr at alle ser hverandre, alle hører hverandre og alle kan dele og se presentasjoner i møtet.

Hva hadde det betydd for din bedrift hvis alle kunne delta i alle møter på en enkel, kostnadseffektiv og brukervennlig måte?

2Meet fyller dine krav og gir brukerne valgfrihet og mulighet til å avholde effektive møter uavhengig av teknologi og oppholdssted. Vi forstår hva du behøver og leverer et effektiviserende og kostnadsbesparende digitalt møterom.

Våre kommunikasjonstjenester

Les mer om tjenestene vi tilbyr innen kommunikasjon og samhandling

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00