Til innhold
Skype for Business

Skype for Business

Samhandlingsløsning bestående av tale, video, direktemeldinger og status

Gode verktøy for kommunikasjon

Vi kommuniserer stadig oftere på tvers av kanaler og enheter, og Skype for Business er et ypperlig verktøy for denne typen kommunikasjon. Vi ønsker å avholde videosamtaler, chatte og samarbeide en til en, en til mange eller mange til mange. Vi trenger verktøy for samhandling internt i virksomheten, men også for samarbeide på tvers av virksomheter.

Hvorfor velge Skype for Business?

Skype for Business er en multikanal samhandlingsklient, som benyttes til en eller flere av løsningens funksjoner samtidig. Dette betyr at man kan starte en samtale som en tekst basert direktemelding, for så å inkludere lyd i tillegg, og deretter gjerne inkludere video. Denne en-til-en samtalen kan så videre utvides til en konferansesamtale med tre eller flere parter ved å dra og slippe nye deltakere inn i samtalevinduet. Skype for Business klienten er tilgjengelig på følgende plattformer: Windows for PC, Windows Surface, Windows Phone, Apple iOS og Android.

Fordeler med Skype for Business
Slik jobber dere enklere og mer effektivt – enten dere er på hjemmekontor, på reise eller hos kunde.

  • – Kommuniser på flere måter (Chat, Telefoni, Video, deling av innhold)
  • – Kraftige samarbeidsverktøy for innspill i sanntid
  • – Skalerbare og prisgunstige løsninger
  • – Høy oppetid og sikker leveranse
  • – Korte etableringstider
  • – Få tilgjengelighetsstatus på den man ønsker å nå
Kommunikasjon

Ønsker du å vite mer om alle fordelene med å ha Skype for Business?

Kontakt oss

Funksjoner i Skype for Business

Hva med et kostnadseffektivt samarbeidsverktøy?

Vi er stadig mer på farten, jobber fra ulike lokasjoner og har gjerne avdelingskontorer i flere byer og land som jobber sammen. Derfor vil vi ha store krav til digitale verktøy som gjør samarbeid og samhandling enkelt. Da er det kjekt at man med bare ett klikk kan bli med i et nettbasert møte eller en samtale, uavhengig av lokasjon – fra alle typer enheter.

Bygget for bedrifter, laget av Microsoft og levert av oss.

Ta den ledende styringen over samhandlingen deres, gjør den kostnadseffektiv og tidsbesparende, og moderniser den med et godt digitalt verktøy som er konstruert for nettopp den jobben. Med Skype for Business kan du stole på at du kan avholde møter av ypperste klasse med kryptert video og direkteavspilling av lyd.

Digital møteplass

Skype for Business gir deg en digital møteplass som forenkler kommunikasjonen og sørger for raske avklaringer. Slik jobber dere enklere og mer effektivt – enten dere er på hjemmekontor, på reise eller hos kunde.

Våre kommunikasjonstjenester

Les mer om tjenestene vi tilbyr innen kommunikasjon og samhandling

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00