Til innhold
Helsesjekk WLAN

Helsesjekk WLAN

Sørger for en en detaljert gjennomgang av alle komponenter i ditt trådløse nettverk

Helsesjekk WLAN

Ved en slik sjekk kan det identifiseres kilder som kan bidra til en sub-optimal løsning og/eller sikkerhetsrelaterte utfordringer. Det utarbeides en solid rapport med oversikt over eventuelle funn, informasjon om disse og anbefalinger for utbedringer.

Nettverk

Ønsker du å vite mer om alle fordelene med å ta en helsesjekk av det trådløse nettverket ditt?

Kontakt oss
Helsesjekk WLAN

Fordeler med helsesjekk WLAN

For å opprettholde en sikker, stabil og pålitelig trådløs tjeneste er det viktig at man foretar en regelmessig gjennomgang av alle komponenter i det trådløse nettverket. Dette for å sikre at løsningen til enhver tid er oppdatert og optimalisert for å håndtere de stadig økende kravene og forventningene virksomhetens brukere har til den trådløse tjenesten.

Helsesjekk WLAN kan være et viktig verktøy for å vedlikeholde en best mulig trådløs tjeneste. Helsesjekken innebærer at man tar en detaljert gjennomgang av alle komponenter i en trådløs løsning for å identifisere eventuelle kilder som kan bidra til en sub-optimal løsning og/eller sikkerhetsrelaterte utfordringer.

Vi bistår deg gjerne

Telenor Inpli har omfattende kompetanse og lang erfaring med trådløs teknologi. Vi bistår gjerne med en gjennomgang av virksomhetens trådløse infrastruktur og leveranse av en god trådløs tjeneste for brukerne. Kontakt oss gjerne for en nettverksprat.

Les mer om våre andre nettverkstjenester

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00