Til innhold
Intuitivt nettverk

Intuitivt nettverk - Plattform for fremtiden

Automatiser nettverket og sørg for forretningsmessig smidighet. Det forenkler operasjoner og muliggjør skaleringen, kompleksiteten og sikkerheten som kreves av milliarder av enheter som skal legges til Internett i fremtiden.

Utfordringer

Antall enheter vi kobler opp mot nettet øker og nye utfordringer oppstår. Vi må finne nye løsninger for å møte disse økende kravene. Det er vanskelig å orientere seg, få oversikt over muligheter raskt, og holde seg oppdatert i samme tempo som endringene i trusselbildet og den teknologiske utviklingen. Hva om alle dataene som passerte gjennom nettverket ditt, faktisk gjorde det smartere og sørget for at du fikk en enklere hverdag?

Hvorfor velge Intuitivt nettverk?

Se for deg et nettverk som er tilpasningsdyktig, selvlærende, som dynamisk endrer og omkonfigurerer seg selv, og alt dette samtidig som det oppdager malware i kryptert trafikk. Analytics sørger for å løse en utfordring ved nettverkssikkerheten man tidligere trodde var uløselig. Det brukes nettverksetterretning for å oppdage kjente angrepssignaturer selv i kryptert trafikk, noe som sørger for sikkerhet, mens personvernet opprettholdes. Det intuitive nettverket bygges i programvare, noe som skal gi både bedre fleksibilitet, produktivitet og ytelse for fremtiden.

Nettverk

Ønsker du å vite mer om hva vi gjør innenfor nettverkinfrastruktur?

Kontakt oss for en prat om hvordan vi kan ta deg med inn i fremtiden.

Kontakt oss

Hva er fordelene?

Sammen med vår samarbeidspartner Cisco kan vi tilby fremtidens nettverk som kan lære, tilpasse og utvikle seg. Selvfølgelig vil dette være en del av den digitale grunnmuren vi kan tilby. For bedrifter som har relativt nytt Cisco-utstyr fra før, vil mange av de nye funksjonene kunne tas i bruk raskt, bare med ny programvare. Prosessen starter med at vi kartlegger dine behov i dialog med deg. Basert på vår erfaring, kompetanse, tekniske ekspertise og innsikten vi sitter på, finner vi løsningen som passer for deg og din virksomhet.

Kundeverdi

Et revolusjonerende fremskritt for store bedrifter der fokuset ligger på automatisk analysering av datamengder som er for store for den menneskelige hjerne å forholde seg til. Du vil få et nettverk som utnytter maskinlæring til økt sikkerhet og automatisering av drift. Implementeringen sørger for verdiskapning gjennom smartere bruk av teknologi og mer effektive prosesser. Du vil oppleve at du tar et kvantesprang når det gjelder fleksibilitet, produktivitet og ytelse med denne typen nettverk. Det vil bli mulig å administrere millioner av enheter på minutter. Bedre og mer avansert tolkning av data gjør det mulig for nettverket å gi ny verdifull innsikt. Dette bedrer sikkerheten og sørger for raskere drift.

Intuitivt nettverk infografikk

Next step

Ønsker du å vite mer om intuitivt nettverk og fordelen det kan gi deg?
Ikke bare mestrer vi dagens og fremtidens krevende forretningsmiljø, vi forstår det og har vært med på å etablere den grunnmuren som vi bygger morgendagens kundeopplevelser på. Vi designer løsning og anbefaler arkitektur basert på virksomhetens behov.  Leveransemodellen kan være skybasert, hybrid eller on-premise.

Last ned infografikk

Les mer om våre andre nettverkstjenester

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00