Til innhold

Rådgivning, Konsulent og Løsningsarkitekt

Vi kan tilby svært dyktige fagfolk med høy kompetanse og lang erfaring fra forretningskritiske IT-løsninger

Rådgivning, Konsulent og Løsningsarkitekt

Hva tilbyr vi?
Hos oss finner du dyktige fagfolk som har lang erfaring fra IT-bransjen. Vi har bl.a. løsningsarkitekter, prosjektledere og dyktige konsulenter med erfaring fra teknisk support, infrastruktur og sikkerhet. Vi samarbeider med markedsledende leverandører i bransjen og er derfor konkurransedyktige på innovative løsninger.

Vi kan teknologi, men alt vi gjør handler om mennesker
I en verden preget av digitalisering og der teknologien kontinuerlig endrer seg, har vi vært ledende i bransjen siden 1982. Etter mer enn 30 år i forkant av utviklingen, mestrer vi ikke bare dagens og fremtidens krevende forretningsmiljø, vi forstår det og har vært med på å etablere den grunnmuren som vi bygger morgendagens kundeopplevelser på.

Men først og fremst leverer vi verdiskapning gjennom smartere bruk av teknologi, mer effektive prosesser og ved å alltid å se rundt neste sving i jakten på det beste svaret på dine utfordringer.

Vi kjenner bransjen og markedet. Vi ser mulighetene og realiserer potensialet, sammen med deg, leverandørene og partnerne. La gjerne oss bli din strategiske og proaktive partner i organisasjonens digitaliseringsprosess.

Våre rådgivnings-, konsulent- og løsningsarkitekttjenester

Les mer om våre dyktige rådgivere, konsulenter og løsningsarkitekter

Kundereferanser

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00