Til innhold
Konsulent

Konsulenttjenester

Vi kan tilby svært dyktige fagfolk med høy kompetanse og lang erfaring fra forretningskritiske IT-løsninger. Bruk gjerne oss når du har behov for å forsterke virksomheten med spesialkompetanse. Vi kan trå til på prosjekter eller som en del av en langsiktig strategisk løsning.

Faglig oppdaterte konsulenter

Vi har høyt sertifiserte konsulenter med bred kompetanse og lang erfaring innenfor nettverkinfrastruktur og sikkerhet. Vi er veldig opptatt av at våre konsulenter holder seg oppdaterte og utvikler seg videre, både via faglig påfyll, sertifiseringer, interessante konsulentoppdrag og ikke minst kursing.

Tilgang på spesialkompetanse

Ved å bruke oss kan du forsterke virksomheten med spesialkompetanse og samtidig sikre en fleksibel og økonomisk driftsmodell. Vi har dyktige konsulenter parat til å hjelpe deg i din digitaliseringsprosess. De er klare for både korte og lengre utfordringer og konsulentoppdrag.

Rådgivning og konsulent

Trenger du hjelp?

Ønsker du bistand av en faglig dyktig konsulent eller rådgiver er det bare å kontakte oss. Vi er her for deg!

Kontakt oss

Partner og rådgiver

For oss er det viktig at våre konsulenter kan fungere som din strategiske partner og rådgiver. Vi kan være din arkitekt og designer og bidra med å skape og levere helhetlige løsninger. For oss er det viktig å ha fokus på hele arkitekturen i din virksomhet. Vi kan hjelpe deg å utvikle konsepter som løfter det tekniske til et managementnivå.

Sertifiseringer

Våre konsulenter er høyt sertifiserte og innehar en rekke ulike sertifiseringer. Vi benytter ITIL rammeverket, og konsulentene våre har derfor god kjennskap til dette. Flere har også erfaring med å jobbe etter arkitekturrammeverket TOGAF og er sertifiserte på dette. Videre satser vi tungt på IT-sikkerhet og sørger derfor for at flere sertifiseres på leverandøruavhengige sertifiseringer, som for eksempel informasjonssikkerhets-sertifiseringer som CISSP, SSCP. I tillegg til disse mer generelle sertifiseringene, så har vi et sterkt miljø med fagspesialister med sertifiseringer fra våre leverandører. Eksempelvis har vi mange med Cisco sertifiseringer som CCIE-, CCDA-, CCNA-, CCDP-, CCNP- og CCDE-titler. Av andre sertifiseringer kan det nevnes F5-CTS APM, F5-CTS GTM, F5-CTS LTM, F5-CA, Checkpoint, MS/Azure og prosjektledelsessertifisering, og det er vi stolte av. Vi bruker betydelige ressurser på kompetanseutvikling for å sikre at våre tekniske konsulenter til enhver tid skal være de beste i markedet på våre fagområder.

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00