Til innhold
Prosjektledelse

Prosjektledelse

Vi kan hjelpe deg med å gjøre bedriften konkurransedyktig ved å tilpasse prosjektløsninger og dyktige prosjektledere. Vi kan tilby svært dyktige fagfolk med høy kompetanse og lang erfaring fra IT-bransjen og et bredt spekter av andre bransjer.

På jakt etter god prosjektledelse?

For oss er det viktig å finne en prosjektmodell som passer perfekt for deg og ditt prosjekt. Du vil få tilgang på et skreddersydd team og fleksible arbeidsmodeller som kan skaleres opp og ned. Våre dyktige prosjektledere er PRINCE2-sertifiserte og benytter denne metodikken i arbeidet. Det betyr at vi gjerne tar ansvar for hele prosjektet eller bare deler av det. Uansett er du garantert effektive, smidige prosesser og prosjektledere med full kontroll.

Rådgivning og konsulent

Trenger du hjelp?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om dine prosjekter. Vi er her for deg!

Kontakt oss

Vår prosjektmodell
På prosjektavdelingen bruker vi PRINCE2-metodikk for gjennomføring av alle prosjekter.  Metoden består av en strukturert serie av aktiviteter som skal gjennomføres for å oppnå et definert mål. Disse aktivitetene er nødvendig for å styre, lede og levere et prosjekt på en vellykket og god måte.

Prosjekttyper

I vår prosjektavdelingen skiller vi mellom tre typer av prosjekter:

  • – Innovasjonsprosjekter
  • – Utviklingsprosjekter
  • – Leveranse- og administrative prosjekter

 

Årsaken til dette er at det kreves litt ulik tilnærming, kompetanse og struktur – samt forskjellige verktøy og maler for gjennomføringen av de respektive.

Teknisk Support

23 03 59 50

Kontakt oss

23 03 59 00